NaXiT™ Text Box: LEINO
on korvaamaton eri ammateissa
 
Terveydenhuollon toimiala

NaXiT™ ei ole ratkaisu vain sairaaloiden ja ensiavun henkilökunnalle, diabeetikoille jne. Se sopii myös erityisen hyvin liikkuvaa työtä tekeville, kuten, kotisairaanhoitajille, ambulanssi henkilökunnalle, hammas- ja, eläinlääkäreille jne.

Muut toimialat

Myös monet muut kuin terveydenhuollon ammattiryhmät joutuvat ainakin satunnaisesti tekemisiin käytettyjen neulojen ja ruiskujen kanssa.  Käytetyn tekniikan, pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta NaXiT™ tarjoaa helpon ja turvallisen tavan, välittömästi ja paikanpäällä, hävittää nämä vaaraa aiheuttavat neulat ja ruiskut.   NaXiT™  sopii erinomaisesti  poliisien partioautokäyttöön, vankeinhoitohenkilökunnalle ja puistotyöntekijöille sekä kalankasvattamoille. Vaarallisia käytettyjä neuloja löytyy usein myös ravintoloiden, baarien, huoltoasemien ja muiden julkisten rakennusten saniteettitiloista. NaXiT™  sopiikin siten erinomaisesti myös siivoojille.

NaXiT™ parantaa työturvallisuutta katkaisemalla käytetyn neulan ja säiliöimällä sen. Näin neula on välittömästi pois aiheuttamasta vaaratilanteita. Myös ruiskut voidaan tehdä käyttökelvottomaksi kahvan leikkurin avulla, ja ne voidaan heittää huoletta roskiin ilman vaaraa uusio- ja väärinkäytöstä.

Etusivu

NaXiT yleisesti Näin NaXiT toimii Ominaisuudet ja edut
NaXiT eri ammateissa NaXiT ja työturvallisuus Yhteydenottosivu