NaXiT™ Text Box: LEINO
yleisesti 

NaXiT™ yksinkertaistaa neulojen käsittelyn. Neuloja ei tarvitse enää erikseen keräillä astioihin eikä purnukoihin. Neuloja ei tarvitse enää valaa kipsiin tai lajitella ongelmajätteeksi. Katkaistut neulat yksinkertaisesti katoavat NaXiT™ säiliöön, joka voidaan heittää pois kaatopaikkajätteenä. Uusi säiliö vain asetetaan laitteeseen, ja NaXiT™ on jälleen toimintavalmis.

  Työturvallisuutta lisäävä neulakartion tartuntatoiminto mahdollistaa täyttöneulan vaihtamisen pistosneulaan käsin koskematta.
Pienen kokonsa vuoksi NaXiT™ kulkee kätevästi mukana taskussa, lääkevaunussa tai -laukussa ja auton hansikaslokerossa. Se ei vie tilaa pöydällä tai laatikossa ja on aina valmiina tarvittaessa. Koska laite on aina käden ulottuvilla neulojen välitön hävittäminen ei ole enää ongelma.

Mitä enemmän aikaa kuluu neulan käytöstä sen hävittämiseen, ja mitä useampi työvaihe tarvitaan, sitä suuremmaksi neulanpiston riski kasvaa. Neuloja saattaa vahingossa jäädä sängynpeitteelle, pöydälle tai ne saattavat pudota lattialle, erityisesti, kun jotakin odottamatonta tapahtuu. Niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin tilastot osoittavat, että n. 75% neulanpistoista tapahtuu vasta varsinaisen potilaalle annettavan injektion jo ollessa suoritettu.

NaXiT™ tuhoaa neulat välittömästi niiden käytön jälkeen, siten oleellisesti pienentäen neulanpiston vaaraa.

  NaXiT™  katkaisee neulat niiden juuresta, heti neulan muovikartion alapuolelta, ja muovikartio voidaan heittää turvallisesti roskiin. Koska NaXiT™  säiliöi vaihdettavaan muovisäiliöön vain neulan metallisen osan, säiliön kapasiteetti on satoja neuloja.
NaXiT™ vaihtosäiliöt voidaan hävittää samoin kuin nykyiset isommat muoviastiat. Jos NaXiT™ säiliöitä käytetään yhdessä näiden muoviastioiden kanssa niiden kapasiteetti kasvaa oleellisesti, koska NaXiT™ varastoi vaihtosäiliöönsä vain neulan metallisen osan, eikä isompaa muovikartiota.
  Myös ruiskut voidaan hävittää NaXiT™ laitteen kahvassa olevan leikkurin avulla. Näin estetään ruiskujen uusio- ja väärinkäyttö.
Etusivu  
NaXiT yleisesti

Näin NaXiT toimii

Ominaisuudet ja edut
NaXiT eri ammateissa

NaXiT ja työturvallisuus

Yhteydenottosivu