NaXiT™
Det uundværlige "element"

 

NaXiT™ er et godt værktøj i politiets patruljevogne og i fængslerne, ligesom det er et godt værktøj for redningsfolk og parkvæsenet. Hvis det altid er i køretøjet, kan narkomaners efterladte sprøjter altid blive destrueret på en sikker måde. Desværre findes brugte sprøjter ofte på offentlige toiletter, i parker, restauranter, barer, benzinstationer og andre offentlige steder. Med NaXiT™ er man sikker på at komme af med alle brugte sprøjter på én gang.

Ved en politirazzia blev det samlet et stort antal injektionsnåle sammen. Da nålene blev bragt til politistationen stak en politibetjent sig ved et uheld på en af de brugte nåle. Han måtte på skadestue, være sygemeldt og igennem mange undersøgelser og leve med uvisheden om en smisom sygdom. De stofmisbrugere der var blevet anholdt skulle ligeledes igennem de samme undergørelser. em masse besvær kunne være sparet, hvis politiet havde haft NaXiT inden for rækkevidde.

 

Brugte nåle er med det samme destrueret og uden fare for medarbejderen. NaXiT™ forbedrer arbejdssikkerheden ved at afklippe den brugte nål fra sprøjten og opsamle den i containeren. De brugte sprøjter destrueres ved afklipning af sprøjtens studs ved hjælp af en klipper i NaXit’s håndtag. derved gøres sprøjten ubrugelig og kan smides væk som almindeligt affald.

For side

NaXiT i stationære jobs Hvordan NaxiT fungerer? Egenskaber og fordele
NaXiT i mobile jobs NaXiT og sikkerhet Kontakt os