NaXiT™
Det uundværlige "element" 

 

NaXiT™ gør håndteringen af injektionsnåle på de forskellige hospitalsafdelinger mere simpel. Det er nu ikke længere nødvendigt at opsamle brugte injektionsnåle i seperate beholdere. Det er heller ikke nødvendigt at opsamle injektionsnålene i beholdere til farligt affald. Injektionsnålene forsvinder simpelthen ind i den lukkede  NaXiT-container, der smides væk som almindeligt affald, når den er fyldt. En ny container sættes herefter i NaXit’en.

Skift af nåle kan foregå sikkert og nemt uden at komme i kontakt med af nålen ved hjælp af den indbyggede nåleholder.

Den kompakte NaXiT™ er altid ved hånden, på et rullebord, medicinbakke, i lommen, skrivebordsskuffen, eller handskerummet. Optager minimal plads, og er altid klar til brug. Det er således ikke l
ængere et problem at håndtere brugte injektionsnåle.

 

Selvom NaXiT™ således er en løsning til hospitalets håndtering af injektionsnåle, er den også en løsning i forbindelse med forskellige mobile jobs, hvor håndtering af injektionsnåle og –sprøjter frembyder et problem (se næste side).

Da NaXiT™ er designet i lommeformat og letvægt, og kan medbringes i en taske eller i bilens handskerum, giver dette mulighed for altid at have en sikker behandling af injektionsnåle og –sprøjter ved hånden. Behov for anvendelsen af NaXiT™ findes bl.a. i den kommunale hjemmepleje, hos de praktiserende læger, lægevagten, tandlæger, dyrlæger, politi, redningskorps og stadsgartneren.

For side 

NaXiT i stationære jobs Hvordan NaxiT fungerer? Egenskaber og fordele
NaXiT i mobile jobs NaXiT og sikkerhet Kontakt os